štvrtok 8. januára 2009

Kde kúpiť hempo

Ak sme vás navnadili na vyskúšanie niektorého z našich receptov, určite vás bude zaujímať, kde sa dajú konopné potraviny HEMPO kúpiť. Bohužiaľ, HEMPO je ešte stále veľmi mladé, a tak ani naša distribučná sieť zatiaľ ani zďaleka nie je taká, akú by sme chceli - ale pomaličky rastieme. Najjednoduchší spôsob ako zistiť, kde si naše veci môžete kúpiť, je sledovať webovú stránku www.hempo.sk.

Ak by ste mali záujem o aspoň trošku väčsie množstvo - napr. organizujete párty, alebo s kamarátmi/kami chcete experimentovať s konopnými dobrôtkami HEMPO, môžete nám napísať priamo na info@hempo.sk a my Vám zašleme aktuálnu ponuku. Objednávku Vám v rámci Bratislavy doručime kedykoľvek vlastnoručne (samozrejme zadarmo!), a mimo Bratislavy buď osobne alebo prostredníctvom nášho distribútora.

A pre začiatok je tu pre vás ešte krátky zoznam miest, kde HEMPO výrobky už nájdete:

Bratislava:

- Vegetariánske lahôdky, Grosslingova 20
- Klub "Basa", VŠMU, Zochova 1
- "Innocent", Michalská 2, vnútri v pasáži na prvom poschodí
- Čajovňa "Biela Ľalia", Nevädzova 4
- obchodík so zdravou výživou Astévia, Herlianska 45

Nitra:

- Probio Nitra, Radlinského 1

Trnava:

- Bioštýl, Štefánikova 39

Banská Bystrica:

- Baoba, ul. Janka Kráľa (polyfunkčný objekt Proxima 2)

Nové Mesto nad Váhom:

- Obchodík Nina, Hviezdoslavova 20

Košice

- Regeneračné centrum Energy, BIOPOTRAVINY, EZOTERIKA
(http://www.regeneracnecentrum.sk/, www.regeneracnecentrum.sk)
Štefánikova 20


On-line:

- www.biomajak.sk (zatiaľ majú na stránke uvedené iba 200g balenia, ale ak im napíšete, radi Vám dodajú aj menšie (praktickejšie) 80g balenia našich semienok. Taktiež si pýtajte nové semienka HEMPO so štiplavou paprikou, ktoré ešte nemajú zaradené do sortimentu.)

- Čoskoro si budete môcť výrobky HEMPO kúpiť aj cez internet u našich priateľov na stránke www.konopne.sk. Na stránke najdete aj široký sortiment kvalitného oblečenia z konope. Budeme Vás informovať ihneď, ako sa HEMPO výrobky objavia na ich stránke, ale pre istotu si ju sledujte aj Vy.

Pracujeme veľmi usilovne na tom, aby sa naše výrobky stali ľahko dostupnými, a aby ste kvôli nim nemuseli podnikať expedície :-).


Tešime sa na Vás!

1 komentár:

  1. Ochutnal som vase sladke semienka a musim povedat, ze je to vazna vec. Su priam neodolatelne chutne. Musim si co naskor zriadit vacsie zasoby.
    Chcem vam tymto podakovat za skvely zazitok z chuti. Este raz mnam a dakujem!"

    OdpovedaťOdstrániť